dimarts, 18 de maig del 2010

Crema Catalana



INGREDIENTS:


1. 1 litre de llet
2. 8 rovells d'ou
3. 40 gr de ''maizena''
4. canyella
5. 200 gr de sucre
6. una mica de la pell d'una llimona i d'una taronja


ELABORACIÓ:


1-Fiquem en 1/2 litre de llet: el sucre, la pell de la llimona i de la taronja i la canyella, la llet i ho deixem bullir; deixem l'altre 1/2 litre en fred.


2-A la llet freda hi fiquem els 8 rovells i la ''maizena'' i després ho barregem.


3-Després que la llet s'hagi escalfat amb els ingredients, barregem les dues coses.


4- Ho barregem fins que quedi homogeni, sense grumolls.


5- Ho repartim en copes o platets...i ho deixem refredar a la nevera.

6-Abans de servir posem sucre per sobre i el cremem.


TEMPS: 20 minuts més o menys


DIFICULTAT: Fàcil

Sajda Al Moussaoui