dilluns, 25 de febrer del 2008

Tajin de xai i panses


INGREDIENTS:
1 Kg de xai
1 Kg de cebes
un got de panses
1/2 got d'oli
sal
1/2 cullera gran de canyella
1/2 cullera gran de gingebre
1/2 cullera gran de pebre negre
una mica de safrà

ElABORACIÓ:

Primer rentem el xai, el possem en una cassola amb la sal, el safrà, l'oli i dues cebes ben rentades.
Es fregeix una mica. Tot seguit, afegim la canyella, el gingebre, el pebre negre i aigua. Les altres cebes, les retem i les tallem a làmines, les ofeguem a la cassola.
Quan estigui fet, afegim les panses a la cassola i que es cuinin uns 5 minuts.

Nisrine
El hanouti

1 comentari:

cèlia ha dit...

Hola,
m'agrada molt la recepta de Tajin, aquest estiu passat vaig anar al Marroc i en vaig menjar de boníssima. Alguna hora hauré de provar de fer-la amb la teva recepta!
Gràcies
Cèlia